Oidònia - Serveis Audiologia - Audiòfons

Solucions en Audiològia a mida
Oferim solucions per a cada necessitat

– PROFESSIONALS (NORMA CE. UNE-352)
– MÚSICS
– CAÇADORS
– SUBMARINISME…

– PROFESSIONALS (NORMA CE. UNE-352)

Solucions per a totes les edats

Els nadons i nens petits estan començant a explorar el món del so i l’equip que necessiten ha de ser segur i fàcil d’usar per als pares.

Quan un nen pateix pèrdua auditiva, és important proporcionar-estimulació auditiva el més aviat possible. En la majoria dels casos, això sol consistir en portar un audiòfon correctament adaptat tot el temps possible. Els audiòfons retroauriculars (BTE) són la millor solució per a aquest grup d’edat, ja que proporcionen la comoditat, l’estabilitat i la seguretat necessàries.

La durabilitat també és fonamental ja que aquests audiòfons es posaran a prova per part de nens en creixement i curiosos. Tingueu en compte la dinàmica de la seva família quan triï una solució d’audiòfons per al seu fill. Es pot aconseguir una comunicació familiar, senzilla i natural amb l’àmplia varietat de solucions que trobareu a Oidònia – Espai de Salut Auditiva – Centre Audiològic.

Audiòfons per a nadons i nens petits

Els pilars essencials per al desenvolupament del seu fill.
Les solucions duradores i segures que ofereixen als més petits accés als sons que es convertiran en la base del seu llenguatge oral.

Oidònia

Audiòfons per a nois i noies

Solucions senzilles per a necessitats cada vegada més grans.
Les necessitats dels nens quan tenen l’edat suficient per anar a l’escola es fan més complexes

Oidònia

Audiòfons per adolescents

Solucions modernes amb funcions completes.
Ja que el món dels adolescents s’expandeix més enllà de l’escola i la llar, les solucions auditives han de ser simples, discretes i multifuncionals

Oidònia